Dorohoi News Logo

Bărbat din Darabani preluat un elicopter SMURD și transportat de la Dorohoi la Iași - FOTO

Elicopter SMURD la Dorohoi_12

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Darabani, a ajuns în dimineața zilei de sâmbătă, 29 noiembrie 2014, la Spitalul Municipal Dorohoi.

Gheorghe B., a fost adus la spital după ce a suferit infarct miocardic anterior acut. Medicii dorohoieni i-au acordat primele îngrijiri medicale, după care au solicitat ajutorul elicopterului SMURD.

Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi, de unde l-a preluat pe bărbat, pentru a-l transporta la o clinica din Iași.

Ulterior pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile corespunzător procedurilor.

În jurul orei 14:50, Gheorghe B. a fost adus de la Spitalul Municipal Dorohoi de către o ambulanță, sub asistență medicală de specialitate și transferat în elicopterul SMURD. După efectuarea procedurilor de siguranță elicopterul a decolat în jurul orei 15:10.

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web