Dorohoi News Logo

Expoziție de desene în creion la Seminarul Teologic Dorohoi - FOTO

expozitie desene Dorohoi

La  Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi, vineri, 5 decembrie 2014, a fost organizată expoziția de desene în creion „Universul meu”. Lucrările au fost realizate și expuse de eleva Diana Furtună din clasa a X-a B.

Desenele ei sunt deosebit de expresive, cu detalii vii și armonioase, realizate cu multă răbdare și  pasiune. După realizarea expoziției, Diana ne-a împărtășit câteva gânduri și impresii: „Încă din copilărie m-am simțit fascinată  de arta fotografică și de desen. În clasa a IV-a am avut primul vernisaj în incinta școlii unde învățam. Deși îmi plac în mod deosebit desenele în creion, am și tablouri pictate în ulei de turnesol sau tempera. Arta este pentru mine un sentiment, un zâmbet, un mod de viață. De curând am început să realizez portrete pentru colegii și profesorii mei. Acest talent reprezintă enorm pentru mine, dar în același timp este și o provocare de mă autoperfecționa și de a desena de fiecare dată mai bine. Doresc să le mulțumesc profesorilor de la Seminarul Teologic Liceal „Sf. Ioan Iacob” Dorohoi pentru susținere și pentru ajutorul oferit pentru organizarea acestei expoziții”. (Consilier educativ, Pr. Prof. Crețu Vasile Ionuț)

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web