Dorohoi News Logo

Patinoarul cu gheață artificială din Dorohoi a fost deschis oficial – FOTO

Deschidere patinoar artificial la Dorohoi_18

În plină iarnă la Dorohoi, într-un cadru festiv și cu tradiție, cu ocazia sărbătoririi lui „Moș Nicolae” municipalitatea dorohoiană a inaugurat patinoarul sintetic amenajat în zona de agrement de pe Bulevardul Victoriei, în vecinătatea Sălii Polivalente.

Deși ora deschiderii oficiale a fost anunțată ca fiind 17:00, cu mai bine de o oră înainte, sute de copii însoțiți de părinți așteptau cu nerăbdare. Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, însoțit de reprezentantul firmei care a executat lucrarea, de senatorul Doina Federovici, de viceprimarul municipiului Dorohoi, Lucian Topalagă și câțiva consilieri locali, au tăiat panglica și s-a dat startul la distracție.

„Moș Nicolae a adus pentru dumneavoastră un patinoar, pe care eu mi-l doream foarte mult și iată că s-a realizat. Sunt bucuros, sunt mulțumit pentru că această inaugurare are loc în Dorohoi pentru copiii de aici. Sper că de acum și această zonă să devină una de atracție pentru municipiul Dorohoi și promit cu această ocazie că investițiile în acest domeniu vor continua.”, a declarat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Evenimentul a debutat cu mici reprezentații a câtorva copii cu vârstele cuprinse între nouă și 17 ani, de la Liceul cu Program Sportiv din Brașov, coordonați de prof. Olga Nagy.

După spectacolul oferit de micii artiști, toți doritorii au putut închiria patine și încerca gheața artificială gratuit. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web