Dorohoi News Logo

Reabilitarea Pietonalului „Grigore Ghica” din Dorohoi aproape de final - FOTO

Stalpi iluminat pietonal_16

Lucrările la „bijuteria” din centrul municipiului Dorohoi sunt aproape de final. Firma responsabilă cu lucrările efectuate la Pietonalul Grigore Ghica se apropie de momentul recepției lucrărilor.

Până în acest moment (n.r. decembrie 2014) s-a lucrat la montarea pavelelor, definirea fântânilor arteziene, plantarea copacilor şi montarea băncilor. Începând de luni, 15 decembrie 2014, s-a trecut și la montarea a peste 50 de stâlpi ornamentali ce vor ilumina Pietonalul, iar ultimele lucrări și anume finalizarea racordului la apă a instalaţiei de la fântânile arteziene va avea loc anul viitor.

Într-un cuvânt, „bijuteria” din centrul municipiului Dorohoi va fi gata în primăvara anului 2015 și cu siguranță va fi un punct de referință și de mândrie pentru toți cetățenii municipiului.

„Mă bucur că lucrările la Pietonal sunt aproape de final pentru că după cum am mai spus, reabilitarea acestei zone este unul din cele mai așteptate obiective de către dorohoieni. Acum se montează stâlpii ornamentali pentru iluminat și urmează să se termine racordul și lucrările la fântânile arteziene.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web