Dorohoi News Logo

Atenție! Nova Apaserv a sistat astăzi furnizarea apei în Dorohoi din cauza unei avarii. Vezi detalii!

avarie

Nova ApaServ Dorohoi informează cetățenii municipiului Dorohoi că în cursul zilei de miercuri, 17 decembrie 2014, s-a produs o avarie, iar furnizarea apei a fost sistată în Dorohoi.

Avaria s-a produs în zona localității Leorda, la conducta de apă ce alimentează municipiul Dorohoi. La fața locului s-au deplasat echipele de intervenții Nova ApaServ care intervin în aceste momente pentru remedierea cât mai urgentă a acestei avarii.

Reprezentanții Nova ApaServ Dorohoi au specificat faptul că furnizarea apei se va relua joi, 18 decembrie 2014, începând cu ora 07:00.

Echipele de intervenții lucrează deja la remedierea defecțiunii pentru repunerea sistemului în funcțiune în timpul minim posibil, astfel încât disconfortul creat botoșănenilor să fie cât mai mic. Conducerea operatorului de apă şi canalizare îşi cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate utilizatorilor, arătând că intervenţia este cu atât mai necesară cu cât, odată cu venirea gerului, pot apărea avarii de amploare. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web