Dorohoi News Logo

Otilia Puiu a demisionat din funcţia de consilier local. Vezi cine i-a luat locul! – VIDEO/FOTO

Schimbare in CL Dorohoi_01

Otilia Puiu, director al Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi a demisionat din Consiliul Local Dorohoi din motive de incompatibilitate.

Ea a luat această decizie după ce nu a reuşit să demonteze în instanţă verdictul de incompatibilitate primit de la Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Otilia Puiu, consilier local PSD, a fost declarată incompatibilă de ANI în luna mai, după ce a făcut afaceri cu Primăria Dorohoi deşi legea interzice acest lucru.

Aceasta a contestat decizia la Curtea de Apel Suceava însă magistraţii i-au respins cererea. În demisia înaintată Consiliului Local, Otilia Puiu arată că îşi rezervă dreptul de a ataca verdictul instanţei la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Consiliul Local Dorohoi întrunit joi, 18 decembrie 2014, la ora 15:00 a luat act de demisia consilierului, iar următoarea persoană aflată pe lista de supleanți USL este Pînzariu Ana Maria din partea PSD.

Aceasta a trecut de Comisia de Validare a Consiliului Local, apoi a depus jurământul pentru a-și putea exercita noua funcție de consilier local al municipiului Dorohoi. (Andrei B.)









Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web