Dorohoi News Logo

Se zvoneşte că vine Moş Crăciun la Dorohoi: Copiii dorohoieni aşteptaţi vineri de bătrânelul simpatic

Dorohoi - Vine Mos Craciun

La invitaţia administrației locale din Dorohoi şi a primarului Dorin Alexandrescu, bătrânelul simpatic îmbrăcat în costum roşu, aflat într-o sanie trasă de reni, va poposi şi la Dorohoi în după-amiaza zilei de vineri, 19 decembrie 2014.

Acesta va ajunge în jurul orei 17:00, iar locul de întâlnire nu putea fi decât la bradul împodobit din faţa Primăriei vechi. După ce i-a vizitat pe copiii din grădinițe, cărora le-a împărțit pachete cu dulciuri și articole de îmbrăcăminte, Moș Crăciun le va oferi dorohoienilor un cadou care sperăm să fie pe placul tuturor. Aici moşul va împărți daruri copiilor cuminţi care vor avea parte și de multe alte surprize pregătite de administrația locală.

 

Astfel, în acordurile colindelor interpretate de corurile Liceului REGINA MARIA, Colegiului Național GRIGORE GHICA și a Corului GEORGE ENESCU, condus de doamna Gherghina Gușilei, se va inaugura iluminatul ornamental al clădirii Primăriei, un spectacol de muzică și lumină care va funcționa permanent începând din această seară.

„Invit toți copiii din Dorohoi vineri la ora 17:00 în fața Primăriei vechi, unde vor avea parte de o sumedenie de surprize. Nu pot dezvălui prea multe detalii însă pot să spun că surprizele vor fi cu multă lumină la propriu.”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu. (Andrei B.)

 

Vă așteptăm cu drag și vă dorim Sărbători Fericite!

Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web