Dorohoi News Logo

Femeia din Șendriceni împuşcată de soţul ei, a fost transferata la Iaşi şi se află în stare critică

Sinucidere Sendriceni

Femeia de 48 din Sendriceni, care au fost impuscata, aseara, de sotul ei a fost transportata la o clinica din Iasi. Aceasta se afla intr-o stare critica, avand afectate mai  multe organe vitale din cauza alicelor care s-au imprastiat in tot corpul.

Ce l-a facut pe sotul ei sa incerce sa o execute si apoi sa se sinucida nu-si poate explica nimeni.  Politistii si criminalistii au facut cercetari la fata locului.

“Echipajele de politie care s-au deplasat la fata locului au constatat ca evenimentul se confirma, cele doua persoane fiind gasite in locuinta, ambele prezentand rani care ar  fi putut sa fie produse prin impuscare”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant IPJ Botosani.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.
“La un moment dat, el iese din camera in care s-a certat cu sotia, revine cu arma de vanatoare si trage un cartus asupra ei. Iese in camera si isi trage si lui un cartus. Erau doi vecini, dar ei au vazut doar momentul in care a tras cu arma in sotie”, a spus procurorul  Dumitru Croitoru, Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, scrie btonline.ro.

Sotul femeii nu a avut nicio sansa. A murit in ambulanta in drum spre Spitalul Municipal din Dorohoi.
“Barbatul a fost adus decedat cu o plaga impuscata in zona hemitoracelui stang, exact in zona de proiectie a cordului, iar sotia lui cu o plaga impuscata la nivelul umarului si regiunii claviculare drepte”, a spus medicul  Emilian Vamvu.

Cei doi se pregateau de nunta fiului lor. Acum, baiatul trebuie sa-si duca tatal pe ultimul drum si sa-si ingrijeasca mama.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web