Dorohoi News Logo

Redacția Dorohoi News urează Crăciun Fericit tuturor!

Craciun Fericit

Fie ca magia Crăciunului să vă însoțească tot anul care vine! Aceasta este urarea noastră pentru voi. Să vă găsiți fericirea în momentele simple, cu adevărat importante. Să vă găsiți bucuria în ochii copiilor voștri și în sinceritatea lor.

Fie ca aceste momente încărcate de energie pozitivă să vă aducă Pacea în suflet, căci Crăciunul este sărbătoarea iubirii, a vieții, a speranței! În numele iubirii, Iisus a venit pe Pământ. Ca să ne ofere această dragoste nemărginită, pe care și noi, la rândul nostru o putem oferi.

Avem nevoie de bunătate, de zâmbete și speranță ca să ne putem crea o viață mai frumoasă! Clipele acestea pe care le vom petrece alături de cei dragi de Crăciun vor rămâne amintiri neprețuite pentru viitor. Lăsați ca fiecare fulg de nea sau beculeț aprins să vă bucure! Iubiți și zâmbiți cu toată inima și aveți încredere în ceea ce vă dăruiește Prezentul.

Crăciun Fericit tuturor!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web