Dorohoi News Logo

Sofia Vicoveanca încântată de obiceiurile de iarnă la Festivalul de la Pomârla

Sofia-Vicovenca-cu-caiutii-la-Pomarla-Botosani

Cunoscuta interpretă de muzică populară a cântat în ultima zi din 2014 pe scena amfiteatrului din Pomârla, la Festivalul de Datini şi Obiceiuri Locale. Sofia Vicoveanca a fost cap de afiş într-un spectacol de muzică populară şi obiceiuri de iarnă.

Deşi temperatura se apropia de -20 de grade, numărul celor prezenţi să asiste la spectacol a fost destul de mare iar acest lucru l-a remarcat şi Sofia Vicoveanca. După spectacol, artista s-a fotografiat cu doi copii îmbrăcaţi în căiuţi. A postat pe pagina personală de facebook această fotografie şi mesajul:

Astăzi, la Pomârla, ȋncă o dată m-am convins că datinile noastre sunt cele mai frumoase din lume, şi nu vor pieri! Dovadă poza de mai jos, făcută ȋntr-un frig de crăpau pietrele…

    Pentru anul care vine, pentru sufletul dumneavoastră, o mică urare şi din partea mea (şi să ştiţi că urările mele se şi adeveresc!):
    Câte frunze-ntr-un stejar,
    Atâtea miliarde-n buzunar!
    Câte cuie ȋntr-o casă,
    Atâtea miliarde pe masă!
    Tot ce-n lume vă doriţi
    Ȋn an nou să dobândiţi!
    Să trăiţi şi să iubiţi,
    Sănătoşi şi fericiţi!!!


LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!!! VĂ ŢUC SUFLETUL LA TOŢI!!!
Sofia Vicoveanca

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web