Dorohoi News Logo

Primăria Dorohoi face precizări referitor la dejecţiile de pe Valea Ţiganului din Dorohoi

Comunicat Valea Tiganului

Ca urmare a neplăcerilor cauzate de defecțiunile apărute la rețeaua de canalizare menajeră de pe str. N. Bălcescu (Valea Țiganului), pentru o corectă informare a cetățenilor municipiului Dorohoi, aducem la cunoștință faptul că operatorul S.C. Nova Apaserv S.A. este direct responsabil de menținerea în stare de funcționare a tuturor rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din Dorohoi.

Referindu-ne strict la incidentul neplăcut care a avut loc la începutul anului 2015, trebuie să informăm populația că această problemă am sesizat-o către S.C. Nova Apaserv S.A. în repetate rânduri, iar pentru a veni în sprijinul celor responsabili de întreținerea canalizării menajere, Primăria Dorohoi a predat către S.C. Nova Apaserv S.A. la data de 07.11.2013 două țevi de polietilenă ramforsată cu fibră de sticlă, având diametrul de 400 mm și lungimea de 12 m, operatorul de apă și canalizare având obligația să execute lucrările de reabilitare a rețelei.

După cum se poate constata, a trecut mai mult de un an și aceste lucrări încă nu au fost executate, creînd disconfort tuturor cetățenilor care tranzitează acea zonă a municipiului și contribuind, totodată, la poluarea mediului înconjurător.

Dorim să facem aceste precizări pentru a evita confuziile referitoare la cei care se fac vinovați de crearea unor astfel de incidente neplăcute, asigurând populația că vom lua toate măsurile legale pentru remedierea cât mai urgentă a defecțiunilor.

PRIMAR,
ing. Dorin Alexandrescu

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web