Dorohoi News Logo

Primim la redacţie: Noile fântâni arteziene amplasate pe Pietonalul din centrul Dorohoiului, loc de depozitare a gunoaielor

foto pietonal 1

Nu putem să nu remarcăm o creştere a interesului dorohoienilor pentru diferite aspecte din viaţa Municipiului Dorohoi, mici probleme, sesizări care par că s-au înmulţit încă de la începutul anului.

Aşa cum v-am informat în decursul anilor, în ediţiile anterioare, pe dumneavoastră cititorii Dorohoi News, dacă sunteţi martorul unor evenimente importante vă rugăm să ne contactaţi pe adresa redacției, email: [email protected].

Totodată vă informăm că redacţia Dorohoi News nu este organ de anchetă şi uneori suntem nevoiţi să filtrăm unele dintre sesizările sau comentariile venite de la cititorii noştri. Subiectul acestui articol, este sesizarea trimisă de un dorohoian pe adresa redacţiei, pe care o redăm integral:

„Fiind în interes de serviciu, deplasându-mă la una din băncile din Municipiu pe Pietonalul proaspăt amenajat cu fântâni arteziene, pavele, copaci ornamentali am rămas impresionat de faptul că, deşi fântânile arteziene construite nu cu mult timp în urmă, încă nu au fost puse în funcţiune, una dintre acestea, din faţa CEC-ului, este deja plină cu pahare de unică folosinţă şi tot felul de gunoaie. Oameni buni, haide-ţi să încercăm să fim mai civilizaţi! Toţi vrem ca oraşul în care trăim să capete un altfel de aspect şi în acelaşi timp toţi dăm vina pe organele competente pentru păstrarea oraşului curat. Nu ne rămâne decât să procedăm altfel, şi anume: în momentul în care observăm pe acei indivizi de nu păstrează curăţenia oraşului, să mergem să-i tragem de mânecă şi să le atragem atenţia, că sunt coşuri de gunoi stradale unde poţi arunca orice gunoi de dimensiuni mici ce îl deţii. Dacă în toiul iernii, la nici 2 luni de la construirea fântânilor ele sunt deja pline de gunoaie, mă întreb când va da căldura şi vor fi puse în funcţiune cum o să arate? Haide-ţi să încercăm să păstrăm oraşul cât de cât curat, şi să ne bucurăm de puţinul pe care îl avem!!!”

NOTĂ: Dorohoi News nu-şi asumă răspunderea pentru conţinutul mesajului primit pe adresa redacţiei noastre şi publicat mai sus.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web