Dorohoi News Logo

2015 vine cu investiţii de milioane de euro în Dorohoi. Locuinţe sociale şi ANL, străzi reabilitate şi reţele de apă şi canalizare

Dorin Alexandrescu-primar

Municipiul Dorohoi a atras în ultimii ani, investiţii din fonduri europene, guvernantale şi chiar investiţii private foarte mari, rivalizând cu multe municipii reşedinţă de judeţ din ţară. Potrivit autorităţilor locale, investiţiile vor continua şi anul acesta urmând să se realizeze locuinţe ANL şi sociale plus modernizări de drumuri.

„Se lucrează la 26 de locuinţe sociale. Deja am aprobat în Consiliul Local repartiţia a zece locuinţe. Facem demersurile pentru construcţia a 50 de apartamente ANL. De asemenea, lucrăm pe o stradă care se numeşte Ocolitorul Col. Vasiliu. Pe SEAP este studiul de fezabilitate pentru centura ocolitoare a Dorohoiului. Dacă acest proiect se materializează şi sunt convins că se va materializa, va fi unul dintre cele mai importante proiecte ale Dorohoiului. Vor fi multe firme care îşi vor îndrepta ochii şi spre acastă zonă. Infrastructura pe care o realizăm în această perioadă va fi protejată”, ne-a spus Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Centura ocolitoare a Dorohoiului va avea 11,6 kilometri. Va începe de la drumul dinspre Suceava, ajunge la drumul spre Botoşani şi se va opri la ieşirea spre Darabani.

Primăria municipiului Dorohoi şi-a făcut strategia pentru perioada 2015-2020. Ceastă strategie cuprinde o serie de investiţii în infrastructură, învăţământ şi sănătate.

„Pregătim o strategie pentru perioada 2015-2020. Ea este creionată deja şi avem deja stabilite proiectele importante. Vorbim de lucrări de infrastructură, lucrări la unităţile de învăţământ, investiţii în sănătate, un ambulatoriu. Sunt foarte multe lucruri pe care încercăm să le rezolvăm. Vom încerca să accesăm cât mai multe proiecte cu finanţare europeană şi guvernamentală”, a adăugat Dorin Alexandrescu. Sursa: btonline.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web