Dorohoi News Logo

Primarul Dorin Alexandrescu le cere copiilor să găsească un simbol reprezentativ pentru Dorohoi

Dorin Alexandrescu - copii Dorohoi

Primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, face apel la toți cetățenii municipiului pentru a găsi împreună și pentru a stabili un simbol reprezentativ al Dorohoiului.

Acesta își dorește să promoveze imaginea municipiului prin acel simbol ce va  întâmpina vizitatorii și va transforma complet imaginea Dorohoiului.

„Fac apel în special la spiritul creativ al tinerilor deoarece vreau un simbol al Dorohoiului pe care să-l folosim la intrările din oraș și prin tot municipiul, pentru promovarea acestuia. Îmi pun speranțele cel mai mult în unitățile de învățământ pentru că imaginaţia copiilor este creativă și îmi doresc să fie propuse tot felul de simboluri care să sintetizeze ceea ce vă doriţi voi de la acest oraş. Pentru a primi aceste propuneri nu este stabilit un termen, însă, cât de curând, vom organiza un concurs și vom recompensa cel mai bun proiect.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

După ce primarul a făcut apelul către cetățeni și a dat temă de gândire copiilor și tinerilor, a informat cu privire la faptul că vor fi organizate mai multe întâlniri pentru a clarifica această provocare lansată către dorohoieni.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web