Dorohoi News Logo

Se modifică tarifele de acces la patinoarul din Dorohoi. Vezi ce oferte au stabilit consilierii locali!

Se modifică tarifele de acces la patinoarul din Dorohoi. Vezi ce oferte au stabilit consilierii loca

Reuniți în şedinţa ordinară din luna ianuarie 2015, consilierii dorohoieni au votat un proiect de hotărâre privind aprobarea modificării tarifelor ce vor fi percepute de către S.C. SERVICII PUBLICE LOCALE SRL, la Patinoarul artificial din Dorohoi.

 
Aceste modificări ale tarifelor de acces la patinoar vor fi puse în aplicare începând cu data de 1 februarie 2015. Modificările tarifare se referă la faptul că se rămâne la prețul de 8 lei/oră cu adăugarea unor excepții:
 
1. Pentru grupuri organizate, de minim 10 persoane, parteneriate cu şcoli, cluburi sau asociaţii sportive preţul va fi de 5 lei/oră.
2. Se pot obține abonamente astfel: 
- 10 ore cu 60 de lei
- 20 de ore cu 110 lei
- 30 de ore cu 150 lei.
 
Pe lângă faptul că s-au votat noi tarife, patinoarul a produs „gâlceavă” între consilierii locali prin proiectul stabilirii protocolului de predare al patinoarului şi stabilirea redevenţei.
 
Inițial, acest proiect a fost respins ca urmare a abținerii a șase consilieri locali din opoziție. După obținerea acestui rezultat nefavorabil, s-a hotărât rediscutarea proiectului deși un consilier a spus că este împotriva regulamentului să se voteze a doua oară acelaşi proiect, în aceeaşi şedinţă. 
 
Totuși s-a obținut o rediscutare a proiectului și proiectul a trecut fiind de această dată doar patru abţineri din 18.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web