Dorohoi News Logo

Primăria Municipiului Dorohoi scoate la concurs trei posturi. Vezi detalii!

Primăria municipiului Dorohoi

Primăria municipiului Dorohoi organizează concurs de recrutare în vederea ocupării următoarelor funcţii: Șef Serviciu Administrativ, arhivar I la Compartimentul secretariat arhivă și consilier clasa I grad profesional superior la Serviciul taxe și impozite locale persoane juridice.

Pentru postul de conducere Șef Serviciu Administrativ proba scrisă va avea loc în data de 16.02.2015 iar în interviul în data de 18.02.2015 ora 10:00. Condițiile de participare la concurs sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, vechime în specialitatea studiilor minim 2 ani, noțiuni de operare pe calculator nivel mediu.

Pentru postul de execuție arhivar I la Compartimentul secretariat arhivă proba scrisă va avea loc în data de 19.02.2015 iar interviul în data de 21.02.2015 ora 10:00. Condițiile de participare la concurs sunt: studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor 3,6 ani, noțiuni de operare pe calculator nivel mediu.

Pentru postul de execuție de funcționar public, consilier clasa I grad profesional superior la Serviciul taxe și impozite locale persoane juridice proba scrisă va avea loc în data de 23.02.2015, iar interviul în data de 25.02.2015 ora 10:00. Condițiile de participare la concurs sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice sau administrație publică, minim 9 ani vechime.

Condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, sau pot fi descărcate aici

Șef Serviciu Administrativ AICI


Arhivar AICI

Consilier Serviciul taxe și impozite AICI

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web