Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu: „2015 va fi un an de lucru pe documentații, iar în 2016 vom începe o etapă cu noi lucrări”

Dorin Alexandrescu FOTO

Încă de la începutul anului, Primăria Dorohoi are în prim plan prioritizarea obiectivelor de investiții pentru anul 2015, fapt pentru care se lucrează deja la finalizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Dorohoi pentru perioada 2015-2016.

„Atenția mea în această perioadă este gestionarea bugetului și distribuirea sumelor de bani în așa fel încât Primăria municipiului Dorohoi să își poată desfășura activitatea în parametrii normali în ceea ce privește sănătatea, învățământul, salubrizarea și spații verzi și să facem noi lucrări de investiții.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Prioritizarea proiectelor din această strategie presupune identificarea și clasarea într-o ordine firească a obiectivelor propuse pentru finanțare, obiective care sunt din toate domeniile de activitate precum învățământ, sănătate, infrastructură și zone de agrement.

„Vrem să demarăm deja începerea studiilor de fezabilitate pentru ca în momentul în care vor apărea ghidurile de finanțare, noi să fim cu un pas înainte. Adică să lucrăm în paralel pentru ca să fim capabili să depunem documentațiile pentru proiectele de finanțare cât mai repede. Estimez că anul 2015 va fi un an de lucru pe documentații, iar în 2016 să putem efectiv să începem o nouă etapă de lucru cu noi lucrări pentru municipiul nostru.”, a declarat pentru Dorohoi News, Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web