Dorohoi News Logo

Prestație de zile mari a celor de la „PACT by Leo Iorga & Adi Ordean” la Dorohoi – FOTO

Concert PACT la Dorohoi_53

Zeci de oameni au cântat și s-au distrat pe muzica celor de la PACT, care au încins atmosfera așa cum știu ei cel mai bine să o facă. Artiștii i-au ridicat în picioare pe cei prezenți și le-au oferit o seară plină de rock autentic românesc.

 
Concertul a avut loc vineri, 13 februarie 2015, la Popas Restaurant Splendid Dorohoi, începând cu ora 20:00. Potrivit organizatorilor, acest spectacol a avut ca scop introducerea ideii de PUB și de spectacole în PUB în Dorohoi.
 
„Am încercat în această seară, la acest eveniment să aduc ideea de PUB, pentru că tot este la modă, în Dorohoi. Am înțeles că n-au mai fost evenimente de asemenea fel și sper să placă dorohoienilor, iar la următoarele concerte să fie în număr mai mare pentru că, sincer, m-am așteptat să fie mai multă lume. Evenimentele de acest gen trebuie susținute, promovate și de cei care au posibilitățile financiare, conducerile orașelor și conducerile centrelor culturale deoarece cultura ridică gradul de civilizație al unei societăți, al unui oraș. Mă bucur că și în această seară, aici, la primul eveniment în Dorohoi, sunt destul de mulți oameni. Totodată am pregătit și o surpriză aici la Dorohoi și anume Laur Saxon, saxofonist celebru din România, care a cântat foarte mult și în străinătate.”, a declarat pentru Dorohoi News, Marius Honceriu, impresar și organizator de evenimente în județul Botoșani.
 
Spectacolul a debutat cu o surpriză pregătită de organizatori, care l-au adus în fața oamenilor pe Laur Saxon, un saxofonist celebru, care a încins atmosfera înaintea reprezentației mult așteptate a lui Leo Iorga și Adi Ordean, componenți ai fostei trupe COMPACT și actualei trupe PACT.
 
PACT by LEO IORGA & ADI ORDEAN promit la fiecare apariție o atmosferă de neuitat într-un concert de clasă ce a purtat publicul înapoi în timp pe cele mai frumoase hituri compuse de Adi Ordean și cântate de Leo Iorga între anii 1988-1996 în formula COMPACT (perioadă în care au fost scoase pe piață patru cd-uri). 
 
TRENUL PIERDUT, SINGUR TE CAUT ÎN NOAPTE, SĂ TE GĂNDEȘTI LA MINE, DUPĂ ANI ȘI ANI, CINE EȘTI TU OARE, alături de noile piese ale trupei PACT au fost obiectul unei apariții impresionante. (Andrei B.)
 
Autor: DorohoiNews.ro

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web