Dorohoi News Logo

Ţigări de contrabandă în valoare de peste 25.000 lei confiscate de poliţişti în luna septembrie

darea_daniela_purtator_cv_bt

Politistii botosaneni au confiscat in luna septembrie peste 65.000 de pachete de tigari. Potrivit datelor furnizate de Biroul de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie in septembrie au fost confiscate 3.435 de pachete, insumand peste 68.000 de tigari de provenienta moldoveneasca sau ucraineana.
   Tot in aceasta luna, o botosaneanca s-a ales cu dosar penal, deoarece cantitatea de tigari pe care o detinea in afara antrepozitului fiscal depasea limita de 10.000 de tigarete marcate necorespunzator.
   Femeia avea la domiciliu 1460 de pachete de tigari de provenienta Republica Moldova, fara documente legale de provenienta.
   “In cazul femeii traficul ilegal cu tigari a trecut in sfera infractionala, conform Legii nr. 571/2003 modificata” se arata in comunicatul politiei botosanene. Potrivit acelorasi surse, combaterea evaziunii fiscal materializata prin traficul ilicit dar si a celorlalte produse si marfuri supuse accizarii ramane unul dintre obiectivele principale vizate de controalele politistilor. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web