Dorohoi News Logo

Teribilism pe două roţi

moped_in_accident

Un tânăr a ajuns la spital după ce a combinat consumul de alcool cu mersul pe motocicletă şi viteza excesivă. În noaptea de 02/03.10.2010, în jurul orei 01.45, în timp ce conducea motocicleta marca HONDA pe strada Nicolae Iorga din municipiul Botoşani, V. NICOLAE-CĂTĂLIN  de 25 ani, din municipiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, pierde controlul ghidonului, acroşează bordura trotuarului ce mărgineşte partea carosabilă şi se răstoarnă.
   În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
   Tânărul a fost testat  cu aparatul etilotest , rezultând o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul axpirat; acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web