Dorohoi News Logo

Două persoane decedate şi alte trei rănite

accident12

În ziua de 02.10.2010, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe D.E. 58, în afara localităţii Vlădeni, pe relaţia Botoşani – Suceava, V. Alexandru de 22 ani, din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost lovit din spate de autoturismul marca Opel, la volanul căruia se afla C. CRISTINA de 36 ani, din municipiul Botoşani.
   În această împrejurare autoturismul marca Ford a pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă şi ajungând pe zona cu vegetaţie de pe partea stângă a drumului.
   Autoturismul marca Opel, în urma impactului, a fost proiectat într-un copac aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, la aproximativ 1 metru faţă de partea carosabilă.
   În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto C. CRISTINA şi a pasagerei de pe locul din dreapta faţă a autoturismului Opel, respectiv C. Ana-Maria de 24 de ani, din municipiul Botoşani, precum şi vătămarea corporală a pasagerilor aflaţi pe bancheta din spate, respectiv: U. Ilie de 21 ani, B. Gheorghe de 26 ani, H. Vasile de 27 ani.                                                                                      
   Conducătorul auto V. Alexandru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   Cecetările efectuate la faţa locului au stabilit faptul că accidentul s-a produs din vina conducătoarei autoturismului  Opel – C. CRISTINA, care nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile unui carosabil umed şi nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă.
   În cauză se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web