Dorohoi News Logo

Vama Stânca, construită pe o conductă de apă

vamaStanca

Lucrările de construcţie a noului sediu al Vămii Stânca din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-Costeşti ar putea fi sistate, după ce inspectorii în construcţii au descoperit că afectează o conductă care alimentează cu apă 48 de localităţi din judeţul Botoşani.
   Potrivit şefului Inspectoratului Judeţean în Construcţii, Ioan Ciobanu, conducta societăţii comerciale Apa Grup a fost scoasă la suprafaţă. "E o problemă destul de gravă din cauză că, în urma executării acestor construcţii, s-a decopertat conducta de apă şi nu se mai pot continua lucrările. Conducta trebuie să fie protejată sau să i se schimbe amplasamentul fiindcă nu putem trece cu traficul greu peste ea", a afirmat Ciobanu, citat de Evenimentul.ro.
   Directorul societăţii comerciale Apa Grup, Marcel Georgescu, susţine că lucrările pun în pericol integritatea conductei şi asigurarea cu apă în cele 48 de localităţi. În momentul de faţă, conducta nu are asigurată adâncimea necesară şi, în cazul unor temperaturi scăzute, ar putea îngheţa. Georgescu a adăugat că avizul iniţial de construcţie nu a fost respectat. (Realitatea.net)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web