Dorohoi News Logo

NEWS ALERT: Minora din Dorohoi disparuta de la domiciliu

Disparuta

Dacă aţi văzut această minoră, sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112 !

SĂNĂUCEANU CORNELIA-CORINA-RAMONA

Născută la 06.04.1994 în  :  municipiul Dorohoi , judeţul Botoşani
Domiciliată în:  municipiul Dorohoi, Aleea Criva nr. 8, bl. I1, et. 3, ap. 27, judeţul Botoşani
         
În ziua de 02.10.2010, în jurul orei 10.00, fiind singură acasă, minora şi-a luat actele de identitate şi unele lucruri personale, după care a plecat în loc necunoscut.
   Ulterior, fiind sunată de către mama sa pe telefonul mobil, minora i-a spus că se află la o prietenă în comuna Şendriceni, judeţul Botoşani şi că se va reîntoarce acasă.
   Ieri, 03.10.2010, a vorbit din nou la telefon cu mama sa şi i-a spus că este în drum spre Constanţa, aspect care nu a putut fi confirmat sau verificat.
Anterior minora a  mai plecat de la domiciliu de mai multe ori şi se reîntorcea după câteva zile, refuzând însă să-i spună mamei sale unde a fost.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 50 kg, corpolentă, atletică,  păr şaten, drept, vopsit negru şi lung până la nivelul omoplaţilor, ten deschis, ochi căprui, fără semne particulare.

Semne particulare: nu are.

Îmbrăcăminte: pulover din PNA, de culoare neagră, pantaloni bluejeans, de culoare albastră

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minoră  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web