Dorohoi News Logo

Minte prefectul, mint primarii sau Țurcanu și Marcu?

semnare_contracte_transgaz

Ieri, la semnarea contractelor de sponsorizare dintre  autoritățile locale pe care s-au confruntat cu inundațiile din această vară și Transgaz, a curs lapte și miere între primarii PSD și PNL, pe de o parte, și prefectul Cristian Roman.
     Primarii celor două partide de opoziție nu se mai opreau din mulțumit prefectului, pentru că el a fost cel care a insistat pentru ca firmele din subordinea Ministerului Economiei să doneze peste 7 milioane de lei sinistraților din județul nostru.
    Toți primarii social-democrați și liberali prezenți ieri la Prefectură pentru semnarea contractelor de sponsorizare au precizat public faptul că prefectul Cristian Roman nu a făcut nicio discriminare de ordin politic în repartizarea sumelor donate de companiile Ministerului Economiei, prin contracte de sponsorizare și donații avizate de fostul ministrul Adriean Videanu, și i-au mulțumit și l-au lăudat pe prefect de nenumărate ori.
   Cred că acei primari vor fi excluși din PSD și PNL pentru că la toate conferințele celor două partide, președiții Gheorghe Marcu și Florin Țurcanu au lansat foarte multe acuze asupra prefectului Roman și al PDL cu privire la politizarea modului în care s-a gestionat situația cauzată de inundațiile din aceasstă vară și că localitățile conduse de primari PDL au fost mai avantajate. Mai mult,   Țurcanu a spus că prefectul are chiar un dulap în care ține adeziunile în alb față de PDL semnate de primari PSD și PNL.
    Acum poate că primarii care ieri nu mai știau ce să facă și cum să-i mai aducă osanale prefectului sunt printre cei care au semnat adeziuni în alb față de PSD la presiunile reprezentantului guvernului în teritoriu sau poate că subiectul politizării gestionăii situației provocate de inundații este doar o născocire a partidelor de opoziție și ar trebui să dăm crezare primarilor care îl felicită pe prefect pentru corectitudinea de care a dat dovadă. Nu avem de unde să știm asta, însă știm sigur că cineva minte!!(www.bogdancaliniuc.blogspot.com)

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web