Dorohoi News Logo

Accident rutier produs din cauza băuturilor alcoolice şi a vitezei excesive

alcooltest-2

In timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe DJ 208 C, în localitatea Vorona, pe relaţia Orăşeni Deal – Vorona Mare, I. VASILICĂ-VIOREL de 31 ani, din localitate, ajungând pe o porţiune de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, pierde controlul autoturismului, împrejurare în care părăseşte partea carosabilă prin partea dreaptă a drumului şi se răstoarnă.
   În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 14 ani, din municipiul Botoşani, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internată.
   Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat; i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
   Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web