Dorohoi News Logo

Moment de teribilism al unui tânăr de 19 ani din Darabani

img_home_35105

Poliţiştii din oraşul Darabani au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că în curtea unei locuinţe din satul Bajura, oraş Darabani, a fost găsit un autoturism de culoare roşie, avariat, care nu aparţine proprietarului locuinţei.
   Primele verificări efectuate de poliţişti în cauză au stabilit următoarele:
H. ADRIAN de 19 ani, din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, a sustras autoturismul marca Renault aparţinând lui S. Alexandru din aceeaşi localitate, din faţa locuinţei acestuia, după care l-a condus pe strada 1 Decembrie din localitate, iar când a ajuns pe strada Şcolii, din satul Bajura, oraş Darabani, pe un carosabil acoperit cu pietriş şi care urma o curbă uşoară la stânga, datorită vitezei excesive autovehiculul a intrat în derapaj.
   În aceste împrejurări tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, autovehiculul impactând gardul ce împrejmuia curtea locuinţei lui M. Neculai şi ajungând astfel în curtea locuinţei. După producerea accidentului H. ADRIAN a părăsit locul acestuia.
   Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorelor L. P. de 14 ani şi M. C. de 14 ani, ambele din satul Bajura, oraş Darabani, judeţul Botoşani, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului. După accident acestea s-au deplasat la domiciliu, unde au fost ulterior depistate de poliţişti şi conduse la  Spitalul oraşului Darabani, pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât acuzau dureri.
  Conducătorul auto H. ADRIAN a fost depistat de poliţişti în jurul orei 10.30; acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concetraţie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i  recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit şi faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.
   Acesta este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web