Dorohoi News Logo

A accidentat un bătrân de 75 ani, l-a lăsat în şanţ şi a plecat acasă

ambulanta

În timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe DN 24 C, pe raza localităţii de domiciliu, L. CONSTANTIN de 21 ani, din satul şi comuna Româneşti, a acroşat cu partea dreapta a atelajului pe B. Dumitru de 75 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa ca şi pieton pe partea carosabilă, proiectându-l în şanţul de pe marginea drumului.
   După impact, conducătorul atelajului a oprit la câţiva metri de pieton, realizând că l-a acroşat, însă şi-a continuat deplasarea considerând că nu este nimic grav.
   Victima, ajutată de câţiva consăteni, s-a deplasat la domiciliu însă, întrucât se simţea rău, în data de 08.10.2010 a solicitat ambulanţa, care l-a transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.
   În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de L. CONSTANTIN sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără înştiinţarea organelor de poliţie, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web