Dorohoi News Logo

Un botoşănean de 35 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a sfidat organele judiciare

analize112

Poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 despre producerea unui accident soldat cu pagube materiale, pe Şoseaua Iaşiului din municipiul Botoşani, unul dintre conducătorii auto părăsind locul accidentului, motivat de faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
   Primele cercetări efectuate la faţa locului, precum şi verificările ulterioare au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, conducătorul autoturismului marca Fiat, care a părăsit locul accidentului fiind depistat şi oprit la scurt timp în trafic, pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoşani.
   Acesta a fost identificat în persoana lui S. IOAN SEBASTIAN de 35 ani, din municipiul Botoşani.
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S. IOAN SEBASTIAN a refuzat şi recoltarea probelor biologice.
   Pe timpul cercetărilor bărbatul a adresat injurii şi ameninţări organelor de poliţie. Celălalt conducător auto, L. Iulian, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul find negativ.
   S. IOAN SEBASTIAN este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:
- refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei
- părăsirea locului accidentului de către cobnducătorul unui autovehicul implicat într-un accident rutier, ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei
-  sfidarea organelor judiciare,
cauza urmând a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web