Dorohoi News Logo

Viaţă la mâna a doua

second-hand

Magazinele de haine second hand sunt luate cu asalt. Tot mai mulţi oameni vor să traverseze perioada de criză îmbrăcaţi cu hainele purtate de semenii din Uniunea Europeană. Pensionari, elevi sau salariaţi trec zilnic pragul magazinelor second-hand, chiar dacă nu sunt noi, cumpărătorii sunt mulţumiţi. Cu câţiva lei au haine de calitate şi de cele mai multe ori şi de firmă.
   În vremuri de criză, puţini sunt cei care mai ţin cont de modă, de culori sau accesorii. Uneori, pe rafturile cu haine la mâna a doua se pot găsi şi articole de firmă sau ţesături calitativ mai bune ca cele noi, găsite în magazine.
   Oricât de bine ar merge vânzările, comercianţii spun că şi aceste magazine simt criza. Pentru ca afacerile să meargă şi mai bine, mulţi comercianţi au făcut oferte cu care ies în faţă.
   SH-urile şi-au creat în ultima perioadă o clientelă variată, de toate vârstele şi din toate categoriile sociale. Fiecare caută un chilipir, un articol bun şi la un preţ accesibil sau pur şi simplu intră din curiozitate.
      Cu haine la mâna a doua sau nu, omul de calitate se cunoaşte oricum şi se ştie că omul face haina şi nu haina pe om… (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web