Dorohoi News Logo

Familie din Suharau ramasa sub cerul liber

sigla-ISU

Un foc aprins pentru distrugerea unor resturi vegetale adunate de prin gospodărie a generat un incendiu, în urma căruia o familie din comuna Suharău a rămas fără acoperiş deasupra capului. Sâmbătă, 09.10.2010, Silvia I. a făcut curăţenie în curte, adunând mai multe resturi de furaje, cărora le-a dat foc.  
   Femeia nu a respectat însă măsurile specifice de prevenire pe timpul efectuării lucrărilor de igienizare, a aprins focul în apropierea locuinţei şi l-a lăsat nesupravegheat. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins la acoperişul casei, incendiindu-l. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea incendiului puţin înainte de ora 15.00. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi s-a deplasat la locul indicat şi a reuşit să stingă incendiul în mai puţin de o oră.
   Flăcările au distrus 60 m .p. din acoperişul casei şi un pat din lenm depozitat în podul locuinţei, pagubele fiind estimate la cca. 5.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 30.000 lei. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web