Dorohoi News Logo

Drumul National Botoşani-Suceava reabilitat de Umbrarescu

UMB_asfaltare

Drumul Naţional 29 Botoşani Suceava va fi reabilitat de compania UMB Spedition. Viorel Scutaru, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, a declarat că firma lui Dorinel Umbrarescu, unul dintre regii asfaltului, a avut cea mai bună ofertă.
   „Spedition UMB a avut cea mai bună ofertă tehnico-economică. Diferenţele de preţ dintre primii cinci sunt foarte mici. Acum ne aflăm în perioada de contestare a rezultatului licitaţiei, rezultat care a fost anunţat la sfârşitul săptămânii trecute”, a declarat Scutaru.
    Directorul DRDP a precizat că nu ştie de unde va începe lucrarea, Botoşani sau Suceava. "Nu ştiu dacă începe de la Botoşani sau de la Suceava. Poate să înceapă şi de la mijloc, important este să semnăm contractul. Cert este că lucrările încep în acest an", a completat Scutaru.
   Pentru această lucrare s-au bătut zece firme, cu preţuri între 65,8 milioane lei şi 97 milioane lei. Ministerul Transporturilor a alocat pentru reabilitarea DN Botoşani-Suceava, unul dintre cele mai proaste drumuri naţionale din ţară, suma de 114 milioane lei, fără TVA.
   Printre cele zece firme care au participat la licitaţia pentru DN Botoşani-Suceava se numără şi PA&CO International, UMB Spedition, Vega, Viarom, Romstrade, T SA Bucureşti, Alpin, GMBH, Cominco şi Argecom.

sursa: BanulBotosanean.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web