Dorohoi News Logo

Povestea tulburătoare a unei adolescente care a ajuns să se prostitueze pentru a-şi cumpăra caiete

tanara

La doar 18 ani Alexandra a înţeles că nimeni nu o poate ajuta. Părinţii i-au spus că nu o vor susţine. Aşa a ajuns fata să decidă pentru ea: pentru a-şi termina studiile, a intrat în lumea prostituţiei. Adolescenta se împarte acum între teze, lucrări şi clienţi.

La doar 18 ani Alexandra, din Schitu Duca, a înţeles că nimeni nu o poate ajuta, scrie Bună Ziua, Iaşi. Pentru a-şi termina studiile, adolescenta a intrat în lumea prostituţiei. Părinţii nu ar fi avut oricum posibilitatea să o întreţină. De altfel, i-au şi spus că nu o vor susţine. Tatăl o bătea tot timpul, iar mama sa plecase la muncă în Italia.

A fugit de acasă în 2010. Disperată, Alexandra a căzut în plasa unui traficant de persoane şi a intrat în lumea prostituţiei, pentru a supravieţui şi pentru a-şi urma visul. Ba mai mult, fata are şi un peşte. Ştia că cineva trebuie să o protejeze de  clienţii violenţi.

Îi place cartea. Nu are absenţe, iar în perioada tezelor răreşte numărul clienţilor. Nimeni nu o bănuieşte, pentru că e silitoare.

"E greu să vezi când colegul tău are de toate şi părinţii îi asigură toate condiţiile, iar eu nu aveam bani de caiete. Mă doare să o spun, dar m-am prostituat ca să-mi cumpăr caiete, stilouri, cărţi, ghiozdan, de îmbrăcat, de încălţat şi tot ce-mi trebuie la şcoală"
, a povestit Alexandra. Acum Alexandra câştigă între 250-300 de lei pe zi şi se declară mulţumită. Are clienţi fideli şi practică tarife preferențiale. Sursa: realitatea.net

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web