Dorohoi News Logo

Altă palmă pentru Antena 1: emisiunea „Super Bingo Metropolis”, suspendată

super bingo

Membrii Comisiei de autorizare a jocurilor de noroc au decis astăzi ca Super Bingo Metropolis, jocul de noroc găzduit de Antena 1, să fie suspendat din cauza restanțelor de 1,2 milioane euro pe care firma organizatoare le are către bugetul de stat.

Fiscul a decis poprirea conturilor şi sechestrarea bunurilor firmei şi a înaintat comisiei un raport în care propune revocarea licenţei de joc din cauza restanţelor la bugetul de stat de peste 1,2 milioane de euro, informează evz.ro.

Comisia funcţionează sub jurisdicţia directă a conducerii Ministerului Finanţelor Publice. Până să fie numit ministru al Finanţelor, comisia a fost prezidată de către Bogdan Drăgoi, fost secretar de stat.

În plus, SC Phoenix Games, care deţine licenţa Bingo Metropolis, şi SC Metropolis Group, firma care gestionează vânzarea biletelor şi a publicităţii jocului transmis de Antena 1, au fost amendate de Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj (ITM Cluj) cu 200.000 de lei, deoarece îşi plăteau o parte din angajaţi fără forme legale, scrie gazetadebistrita.ro.

Potrivit EVZ, inspectorii de muncă au descoperit că cele două firme foloseau 251 de vânzători volanţi care nu erau angajaţi cu forme legale, pentru care nu plăteau impozite la stat.

SC Phoenix Games SRL şi SC Metropolis Grup au contestat amenzile în instanţă, însă au piredut procesele.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web