Dorohoi News Logo

Cristi Borcea, OPERAT de inimă în SECRET

cristi-borcea

Acționarul dinamovist Cristi Borcea a fost supus în noaptea de joi spre vineri unei intervenții chirurgicale pe cord, operație efectuată în secret la la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Cristi Borcea a acuzat mai multe probleme cardiace în ultima periodă, iar intervenţia chirigicală a devenit obligatorie. Click scrie, citând apropiaţi ai acţionarului dinamovist, că Borcea a fost operat în secret joi noapte, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce a fost suspus unoe investigaţii medicale amănunţite.

"Rezultatul investigaţiilor medicale n-a fost deloc unul îmbucurător! I s-a spus că singura soluţie este o intervenţie chirurgicală. Aşa că Borcea a fost operat de urgenţă, la Bucureşti", a spus sursă bine informată. Operaţia a fost efectuată de medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cel care l-a operat anul trecut şi pe Cornel Dinu.

Intervenţia chirurgicală a lui Borcea n-a fost una extrem de complicată: i-au fost aplicate două stenturi coronariene, pentru a i se asigura fluidizarea sângelui în artere. Lui Borcea i-au fost introduse stenturi CYPER, care conţin pelicule de substanţe cu eliberare lentă care împiedică reîngustarea arterelor.

"Cristi se simte bine, lucrurile au decurs normal. Operaţia nu este foarte grea, însă trebuie să aibă grijă în viitor, să evite stresul şi să urmeze un regim alimentar strict", a declarat un apropiat al familiei Borcea.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web