Dorohoi News Logo

Andreea Marin a declanșat campania „Violenţa nu are scuză”

andreea-marin-1

Masacrul de la coafor a readus în actualitate subiectul violenţei asupra femeilor. România dezbate aprins cazul, iar Andreea Marin, celebră pentru campaniile sociale în care s-a implicat, face o dezvăluire şocantă.

Un prim semn că lucrurile se schimbă în România este faptul că legea pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie a fost promulgată de Traian Băsescu, impresionat probabil de tragedia de la Perla, când opt oameni au fost împuşcaţi de un soţ gelos şi abuziv.

Legea a fost primită cu entuziasm de Andreea Marin, care, prin fundaţia sa “Preţuieşte viaţa”, a declanşat campania “Violenţa nu are scuză”. Întrebată dacă i s-a întâmplat vreodată să fie victima unui astfel de abuz, Andreea a făcut o dezvăluire cutremurătoare: “Da, mi s-a întâmplat în trecut să existe încercarea de impunere prin agresivitate, uneori un bărbat consideră că acesta poate fi modul în care să îşi dovedească superioritatea. Violenţa verbală sau fizică nu sunt scuzabile în cuplu”, a declarat ea după ce s-a întors de la Washington, unde a participat la conferinţa mondială împotriva violenţei domestice, organizată de Fundaţia de Avon. Sursa: libertatea.ro

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web