Dorohoi News Logo

Ce reduceri se acordă pentru Rabla 8

Rabla 8

Demararea programului de casare, chiar si cu trei luni intarziere, reprezinta gura de oxigen de care dealerii auto aveau mare nevoie. Abia acum incepe lupta discounturilor.

Cu toate ca dealerii deja si-au pierdut rabdarea in martie si au lansat oferte precum "reduceri cat trei tichete remat", acum aceste discounturi pot fi cumulate cu cel de 2.700 de euro pentru a se ajunge la aproape 6.000 de euro, echivalentul unui discount de aproximativ 30%. O campanie care pare sport extrem pentru piata auto a fost lansata de cei de la Renault Commercial Roumanie.

La Dacia este promovat modelul Logan Ambiance la pretul de 4.000 de euro - valoarea reprezinta insa doar pretul "de lista" al masinii din care s-au scazut cele trei prime de casare - echivalentul a 2.650 de euro, dar la care a fost adaugat si pachetul Easy Service (care include doua revizii) in valoare de 150 de euro, fiind astfel printre foarte putinele masini promovate in cadrul programului nu doar fara niciun fel de discount, ci si cu un pachet pentru care clientul plateste in plus. Sursa: Mediafax

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web