Dorohoi News Logo

Programul bugetarilor ar putea fi schimbat

program

Programul de lucru al bugetarilor ar putea fi, din nou, schimbat. Aceştia ar putea să lucreze de la 9 la 17, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului care a precizat că recomandarea vine chiar din partea prim-ministrului. Victor Ponta spune însă că el se ocupă de "lucruri mai importante" decât programul bugetarilor.

Programul de lucru al bugetrailor trebuie "aliniat la normele UE", precizează putătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu.

"La nivelul Guvernului, angajaţii vor lucra în intervalul orar 9.00-17.00, dar fiecare instituţie, în funcţie de specificul activităţii, poate opta totuşi pentru propriul program optim de funcţionare, precum între orele 8.00-16.00. Recomandarea premierului este însă pentru un program de lucru aliniat normelor UE"
, spune Zaharescu.

Programul bugetarilor a mai fost modificat în luna februarie când premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut ca programul să se desfăşoare între orele 8.00 şi 16.00. Guvernul a precizat atunci că uniformizarea programului de lucru în administraţia publică, modificarea neafectând activitatea instituţiilor de învăţământ, a unităţilor medicale, de urgenţă şi de intervenţie.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web