Dorohoi News Logo

Tone de alimente fără documente şi pungi cu inscripţia PDL, găsite într-un depozit

mitaelectorala

Opt tone de alimente fără documente de provenienţă au fost descoperite de poliţiştii şi inspectorii ai Gărzii de Mediu Dâmboviţa într-o încăpere de la parterul unui bloc din Târgovişte, printre acestea aflându-se şi câteva sute de pungi cu inscripţia PDL, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Florescu, oamenii legii au fost sesizaţi la 112 că mai multe persoane au forţat uşa unei încăperi anexă aflate la parterul unui bloc din Târgovişte şi încarcă bunuri într-o autoutilitară.
Conform sursei citate, la faţa locului a mers o echipă de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, care au constatat că nu este vorba despre furt, ci despre un transfer şi transport de bunuri.

"În urma cercetărilor s-a constatat că nu existau documente legale de provenienţă pentru respectivele bunuri, iar printre bunurile inventariate au fost găsite şi 300 de pungi inscripţionate cu sigla unei formaţiuni politice. Poliţia va continua cercetările pentru a se stabili cum au ajuns bunurile acolo"
, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

Comisarii Gărzii Financiare Dâmboviţa au instituit sechestru pe marfă şi au început o anchetă în acest caz. "Facem cercetări pentru identificarea eventualelor fraude, evaziuni fiscale sau alte încălcări ale legii, ancheta este în derulare", a declarat şeful Gărzii Financiare Dâmboviţa, Bogdan Birtu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, pungile găsite erau inscripţionate cu sigla PDL.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web