Dorohoi News Logo

A fost inaugurat Palas Iași

Palas Iasi

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, a inaugurat, ieri, 31 mai, complexul multifuncţional Palas Iaşi, în urma unei investiţii de 265 milioane euro, finanţată de UniCredit Ţiriac Bank, Emporiki şi Banca Italo Romena.  Evenimentul a fost deschis de o sluijbă de sfințire susținută de un sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei și a continuat cu tăierea panglicii la care a participat investitorul Iulian Dascălu, Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași și premierul Victor Ponta, care a dorit să îi felicite pe cei care au contribuit la realizarea proiectului urbanistic.

„Nu vreau să fac parte din categoria celor care vin să taie panglici la investiții, pentru că nu am niciun merit personal. Însă oricine ocupă postul de prim ministru trebuie să vină și să-i felicite pe cei care în acești ani și-au pus energia, banii, pînă la urmă și cariera fie economică fie politică în balanță și au reușit să dovedească un lucru care se întîlnește cam rar în România: ca atunci cînd începi un proiect important poate fi dus și la sfîrșit. Sufăr de ideea că România este țara în care se încep cele mai multe proiecte și  imediat încep să apară și multi care vin să îți pună piedici”,
a declarat premierul.

După inaugurarea oficială, ieșenii au putut vizita magazinele din Palas Mall. În cadrul proiectului Auchan a deschis primul Auchan City din România, hipermarket specializat în vânzarea de produse alimentare. Ansamblul cuprinde o componentă de birouri, funcţională din 2010, o zonă de retail şi urmează să fie dezvoltate şi spaţii hoteliere. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web