Dorohoi News Logo

Temperaturile vor scădea, doar în sudul ţării vremea va rămâne călduroasă

vara

Astăzi, temperaturile vor scădea puţin şi doar în sudul ţării vremea va rămâne călduroasă, izolat caniculară. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi în jur de 35 de grade în Lunca Dunării. După-amiază şi seara instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte. Izolat vor aparea condiţii de grindina. În celelalte regiuni va predomina soarele.

 
Marti, vremea va fi apropiata de regimul termic normal pentru aceasta perioada. La amiaza valorile termice se vor incadra intre 22 si 32 de grade. Soarele domina cerul, mai putin în nordul, nord-estul ţarii şi la munte unde vor fi si intervale in care va fi acoperit de nori. Acesti nori vor scutura doar pe arii restrânse ploi de scurta durata. 

În urmatoarele zile vremea se va menţine normala sub aspect termic, apoi valorile vor fi în creştere uşoara, mai ales în vestul şi sud-vestul ţarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 34 de grade. Va predomina soarele, mai putin în regiunile nordice si centrale, precum si in zonele montane unde, dupa-amiaza si seara, probabilitatea pentru ploi de scurta durata va fi mai mare.
national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web