Dorohoi News Logo

O nouă ofertă de călătorie cu trenul - Biletul de week-end!

tren-calatori

CFR Călători anunţă că, începând de luni, 20 august 2012, lansează o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână.

Biletul de week end conferă flexibilitatea alegerii numărului de week enduri iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul week endurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), astfel:

•    35% pentru  4 week enduri;
•    25% pentru  3 week enduri;
•    15% pentru  2 week enduri.

Biletul de week-end este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelasi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuşetă) - şi aceeasi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.

Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Exemple comparative:
·    pentru 3 week enduri pe ruta Bucuresti – Sinaia la tren InterRegio, biletul de week end costa 156.6 lei, cu aprx 50 lei mai putin decât pentru 6 călătorii la pret intreg (corespunzatoare celor 4 week enduri) care ar costa 208.8 lei.
·    pentru 3 week enduri pe ruta Bucuresti – Constanta la tren InterRegio, biletul de week end costa 247.05 lei, cu aprx. 80 lei mai puţin decât pentru 6 călătorii (corespunzătoare celor 4 week enduri) care ar costa 329.4 lei.

Această nouă ofertă  nu anulează legitimaţia de călătorie nominală: Cartea VSD

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.cfrcalatori.ro sau puteţi solicita informaţii la numărul de telefon 021.319.0358 (Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti).

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web