Dorohoi News Logo

A venit vremea să scoateţi hainele groase din dulap. Prognoza meteo pentru următoarele zile

vremea

Cele mai scăzute temperaturi din ţară au fost înregistrate, miercuri dimineaţă, în judeţul Harghita. Termometrele au arătat minus 4 grade Celsius la Miercurea Ciuc şi Joseni.

Potrivit meteorologului Tanko Karoly de la Staţia Meteorologică Miercurea Ciuc, citat de Mediafax, temperatura de minus 4 grade Celsius a fost înregistrată în municipiul reşedinţă de judeţ în noaptea de marţi spre miercuri în jurul orei 02.30. O valoare termică similară a fost înregistrată şi la Joseni, în jurul orei 6.30.

Temperatura a coborât sub limita îngheţului şi la Topliţa. Acolo, a fost consemnată o minimă de minus 3 grade Celsius. În majoritatea localităţilor din Harghita s-a instalat bruma la sol.

Meteorologii anunţă că vremea se va menţine rece noaptea şi dimineaţa şi în intervalul următor.

JOI (11 octombrie)
Vremea se va menţine rãcoroasã dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în zona de munte, unde doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, iar cele minime, în general, între 2 şi 12 grade. Presiunea atmosferica va creşte.

VINERI (12 octombrie)

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sudul şi în sud-vestul ţãrii, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade, iar cele minime, în general, între 3 şi 13 grade.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web