Dorohoi News Logo

Ce face milionarul loto cu banii câştigaţi

loto_6_49

Un vis de o viaţă, realizat după 30 de ani de jucat la Loterie! Un bătrân din Eforie Nord, care a jucat în fiecare săptămână aceleaşi numere, a câştigat marele premiu de aproape trei milioane de lei. Bărbatul spune că banii îi sunt suficienţi pentru a-şi ajuta, acum, toţi copiii şi nepoţii.

Pensionarul a jucat mereu o variantă simplă. Nimeni din familie nu credea că bătrânul va câştiga vreodată.

"Eu mă supăram că mai lua bani de ce aveam acolo pentru mâncare şi îi ziceam nu mai lua măi tataie că nu e bine, cheltuieşti pentru Loto. Dar el zie: Mă Sabină, odată ş-odată tot trebuie să câştigăm! Am dat la copii deja, am dat cam trei sferturi deja, să ne rămână şi nouă. S-au dus câte 50-60 de mii la fiecare. S-au dus o sută şi ceva. Le-am dat la toţi", a spus Sabina Stăncescu, soţia câştigătorului.

Bătrânul trăia până acum dintr-o pensie de numai 700 de lei. Devenit milionar peste noapte, acum are posibilitatea să-şi ajute şi vecinii. Pensionarul constănţean a plătit 4 lei pentru biletul care l-a îmbogăţit cu trei milioane de lei.

Biletul norocos a costat doar 4,1 lei, fiind completat cu o variantă simplă.

Câştigătorul, un pensionar din Eforie Nord, joacă de peste 30 de ani la Loteria Română. Potrivit comunicatului transmis luni de Loterie, acesta joacă întotdeauna aceleaşi numere, acestea având semnificaţie personală. Întrebat ce va face cu banii, jucătorul a declarat că, în primul rând, doreşte să-şi ajute cei cinci copii şi nepoţii.

De asemenea, în urmă cu 6-7 ani, acesta a mai obţinut un câştig de categoria a III-a la Loto 6/49.

Anul acesta, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat de cinci ori, cel mai mare câştig obţinut fiind de 20.283.270,27 lei.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web