Dorohoi News Logo

Crăciun fără politică. Cum au petrecut aleşii de Sărbători

politicienii-si-craciunul

De Sărbători, şi aleşii sunt oameni obişnuiţi! Fără haina politică, ei se distrează în familie, fac oameni de zăpadă sau practică sporturi de iarnă.

Preşedintele Traian Băsescu s-a relaxat din nou pe snowmobil, la Predeal. Şeful statului este de câteva zile la munte, timp în care s-a plimbat cu snowmobilul cu fiica cea mică şi ginerele. Chiar şi de Crăciun Băsescu a dat o tură prin staţiune. Imagini din vacanţa familiei preşedintelui au fost făcute publice, pe Twitter, chiar de mezina lui Traian Băsescu. Elena Băsescu și-a împărțit bucuria Crăciunului cu fanii, postând fotografii în care zâmbește, fericită, alături de tatăl și soțul ei.

În schimb, Elena Udrea se distrează gătind! Fostul ministru al Turismului a postat pe Facebook câteva poze de la pomana porcului. Ea îşi petrece minivacanţa de Crăciun la Azuga şi s-a lăudat cu asta postând mai multe fotografii pe reţelele de socializare.
Premierul Victor Ponta și soția sa, Daciana, au postat pe Facebook fotografii din momentele petrecute în familie. Premierul s-a jucat în zăpadă cu cei mici, iar europarlamentarul a făcut un cochet om de zăpadă.

Tot cu înălțatul oamenilor de zăpadă s-a ocupat și deputatul liberal Alina Gorghiu, care și-a postat, mândră, opera pe internet.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, petrece Crăciunul în familie. Conservatorul a pus pe Facebook o fotografie cu soția și cei doi copii, alături de o urare de suflet pentru români. Sursa: rtv.net

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web