Dorohoi News Logo

Vremea se răceşte. Va fi ger în Moldova şi Transilvania

frig

Sâmbătă, vremea se va răci, astfel încât amiaza vine cu maxime cuprinse doar între minus 5 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei şi 5 grade în dealurile de vest poate şi prin Subcarpaţii Olteniei. Va fi soare cu dinţi şi doar câţiva nori în sud-vest. La primele ore în sudul extrem pe arii restrânse cad precipitaţii mixte slabe. Vântul suflă ceva mai tare în sud-est unde sporeşte senzaţia de frig.

Ziua de duminică începe cu ger în Moldova şi în Transilvania, iar peste zi vremea e rece chiar şi pentru finalul lunii decembrie. Cerul va fi mai mult senin în unele zone. Dimineaţa e ceaţă în zonele joase. Vântul va sufla mai alert în sudul Banatului şi pe crestele munţilor. Vor fi între minus 6 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei până spre 6-7 grade în dealurile de vest.

Ultima zi a anului ne aduce o vreme rece dimineaţa şi ceaţă în sud şi est. Vor fi între minus 5 grade în depresiuni şi 6 grade în dealurile de vest şi pe litoral. În noaptea dintre ani se vor înregistra minus 12 şi 0 grade şi ger mai pătrunzător în depresiuni, până în jur de minus 17 grade. 2013 aduce temperaturi cuprinse între 2 şi 8 grade. Abia de pe 3 ianuarie creşte probabilitatea de precipitaţii, mai ales în nord.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web