Dorohoi News Logo

Ucigasul din Craiova: Asta e, l-am omorat. Zece ani pentru un prost!

Ucigas Craiova

Tanarul de 19 ani care a injunghiat mortal un elev de liceu a fost retinut aseara pentru 24 de ore, pentru omor calificat, dupa ce a fost audiat cateva ore la Parchetul Tribunalului Dolj. Romel Voicu i-a socat prin nonsalanta si violenta pe procurorii care se ocupa de caz.
   Potrivit unor surse judiciare, tanarul de 19 ani a parasit joi seara sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj intr-o dubita a Politiei, dupa ce procurorii care l-au audiat au emis pe numele lui o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, pentru omor calificat, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva, potrivit MEDIAFAX.
   Agresorul ar putea fi cercetat si pentru tentativa de omor, in functie de concluziile legistilor in cazul adolescentului ranit.
"Ei, asta este, l-am omorat! Zece ani pentru un prost!" - La randul sau, atacatorul si-a recunoscut fapta, motivand ca este vina celorlati tineri pentru ceea ce a facut. Tanarul nu are antecedente, potrivit Realitatea tv.
   Ucigasul a fost prins la cateva ore de la comiterea crimei. Reactia pe care a avut-o autorul, Romel Voicu, in prima sedinta a audierilor, a fost una care i-a socat pana si pe procurorii care se ocupa de caz, potrivit Adevarul.
   Initial, Romel Voicu le-a spus anchetatorilor ca nu a intentionat sa il ucida pe Andrei. „N-am vrut sa-l omor, doar sa-l sperii!", a povestit, senin, asasinul. Tragedia a pornit de o banala imbranceala intre elevi. „Victima s-a certat, in urma cu cateva zile, cu fratele agresorului, elev in clasa a X-a la acelasi liceu. Agresorul este cercetat pentru omor calificat si risca pana la 25 de ani de inchisoare", a declarat Magda Badescu, purtator de cuvant in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.
   Cealalta victima, Cristian Manea, se afla in afara oricarui pericol si le-a oferit anchetatorilor primele sale declaratii. „A scos cutitul si ne-a lovit. L-a omorat ca pe un caine", a spus adolescentul.



sursa: 9am.ro

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web