Dorohoi News Logo

Explozie la Poligonul de la Cincu. 3 persoane au murit

explozie poligon

O explozie puternica a avut loc astazi pe poligonul de la Cincu, judetul Brasov. Trei militari si-au pierdut viata.
Potrivit primelor informatii, trei persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite, in urma exploziei produse in Poligonul de la Cincu, judetul Brasov, relateaza MEDIAFAX.
   Incidentul de la Poligonul Cincu s-a produs din cauza exploziei in teava unui aruncator de 120 mm, in timpul desfasurarii unui exercitiu tactic cu trageri de lupta, informeaza MApN. Conform sursei citate, explozia s-a produs, marti, in jurul orei 12.30. Cei sase militari cu gradul de caporal fac parte din Batalionul 26 Infanterie "Neagoe Basarab".
   Ranitii au fost transportati cu ambulantele militare la Spitalul din Fagaras, unde au fost preluati de catre medici, in prezent starea lor fiind stabila, sustine MApN. Potrivit procedurilor legale, a fost sesizat Parchetul Militar, iar seful statului Major al Fortelor Terestre a numit o comisie de cercetare a imprejurarii producerii evenimentului.
   Ministrul Apararii si conducerea armatei isi exprima produndul regret pentru pierderea vietii celor trei militari si urmaresc evolutia starii de sanatate a celorlalti.
 

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web