Dorohoi News Logo

Episodul morţii! Procurorii au spus ce s-a întâmplat pas cu pas în cazul poliţistului care şi-a ucis fiul şi apoi s-a sinucis

politist-criminal

O crimă şi o sinucidere a şocat ţara în urmă cu o seară, când s-a aflat că un poliţist şi-a omorât fiul, apoi s-a sinucis. Procurorii au povestit şirul întâmplărilor pas cu pas.

Este vorba despre Marius Frânţescu, un poliţist în vârstă de 29 de ani care şi-a ucis cu sânge rece fiul, apoi a lăsat un bilet de adio şi şi-a luat viaţa. Procurorul Ştefan a povestit şirul întâmplărilor pas cu pas: „Au fost trase două focuri de armă. Cu arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune. Loviturile sunt în zona capului. Fatale. În ceea ce priveşte copilul, a folosit o pernă”.

Marius Frânţescu, poliţistul în vârstă de 29 de ani care şi-a ucis fiul şi apoi s-a sinucis, a lăsat un bilet de adio. Unul dintre procurorii care se ocupă de caz a dezvăluit că lângă trupul lui Marius au găsit un sac de plastic în care se afla trupul băieţelului şi un bilet de adio.

„Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul", declară procurorul despre conţinutul biletului.

Marius era în divorţ cu soţia sa, Alina, termenul la care urma să se pronunţe despărţirea fiind săptămâna viitoare. Surse apropiate celor doi spun că bărbatul o suspecta că îl înşelase cu un coleg şi pentru acesta ea intentase divorţ. Din primele informaţii, bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe fosta soţie şi chiar a ameninţat-o că îl omoară pe cel mic. Sursa: wowbiz.ro

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web