Dorohoi News Logo

Horoscopul săptămânii: Previziuni pentru perioada 18-24 februarie 2019

Horoscopul săptămânii

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 februarie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Berbec: 18-24 februarie 2019
În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Pentru tine deadline-urile lejere sunt ocazia potrivită pentru a face lucrurile în propriul ritm și adoptând propria modalitate de soluționare. Indiferent de provocările de care ai parte zilnic, îți dorești să fii remarcată de persoanele în raport cu care simți o anumită simpatie.

Taur: 18-24 februarie 2019
Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză din această perioadă nu îți va permite să faci asta. Totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal.

Gemeni: 18-24 februarie 2019
Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Pentru a putea recăpăta starea de încredere în ceea ce va urma, ai nevoie să fii înconjurată de persoane pozitive și despre care știi că te vor acompania pe orice drum vei păși.

Rac: 18-24 februarie 2019
Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor. Modul respectuos în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. Atunci când vine vorba de starea de sănătate, în zilele următoare vei descoperi afecțiuni la care nu te-ai fi gândit niciodată că le ai.

Leu: 18-24 februarie 2019
În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală benefică în plan psihic. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Faci multe excese, de toate felurile, iar mișcarea fizică este din nou amânată pentru tot felul de motive puerile.

Fecioară: 18-24 februarie 2019
În raport cu o anumită relație de prietenie ai senzația că misiunea mutuală care vă leagă este de fapt centrul emoțional al legăturii dintre voi. Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale. Marte te va ajuta să echilibrezi balanța între profesional și personal, chiar dacă va trebui să faci unele compromisuri.

Balanță: 18-24 februarie 2019
Ești nerăbdătoare și faci lucrurile în grabă, neluând în considerare riscuri evidente. Zilele care urmează vor fi pline de suspans în raport cu anumite aspecte din viața ta, chiar dacă ai senzația că nimic nu te mai poate surprinde. Indiferent de modalitatea în care se vor desfășura lucrurile în plan profesional, tu ai un plan secund pe care te bazezi.

Scorpion: 18-24 februarie 2019
Procesul de tranziție în care te afli în această perioadă îți oferă oportunitatea de a te maturiza din mai multe puncte de vedere. Jupiter este destul de energic astfel încât tot ceea ce vei trăi te va ajuta să descoperi lucruri noi despre tine ca persoană și ca femeie. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins. Este important să îţi menții motivația la cote maxime.

Săgetător: 18-24 februarie 2019
Tot ceea ce ține de propriul cămin este pentru tine o sursă de energie pozitivă. Vrei să redecorezi, să achiziționezi lucruri pe care ți le dorești de demult și faci toate astea pentru că sentimentul de acasă este împlinirea ta absolută în această perioadă. Anxietatea pe care o resimți cu privire la starea de sănătate a persoanei iubite tinde să se accentueze atunci când afli vești tulburătoare. Ai încredere că totul va fi bine!

Capricorn: 18-24 februarie 2019
Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid la aflarea unor vești triste. Te simți epuizată și îți este teamă că fără să vrei, vei ceda. Venus va aduce mult mai mult romantism în relația ta și apropierea pe care o simți față de partener parcă te ajută să îți menții vitalitatea pe linia de plutire.

Vărsător: 18-24 februarie 2019
Conflictele interioare în care te zbați în această perioadă te forțează să vezi lucrurile cu alți ochi. Simplitatea și banalul își fac loc în viața ta și îți oferă motive palpabile de fericire, chiar dacă uneori nu ai fost conștientă de acest lucru. Atunci când vine vorba de familie, te gândești că ai nevoie să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Pești: 18-24 februarie 2019
Marte-Uranus, această diadă plină de forță te ajută să îți recapeți încrederea în sine în urma unor eșecuri incontestabile. Ești o fire puternică, focusată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. La birou, această săptămâna va trece în viteză deoarece au loc schimbări la nivel de management și totul va lua o altă formă.

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web