Dorohoi News Logo

Horoscopul săptămânii 4-10 martie. Planetele va aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur

horoscopul-saptamanii

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti mai provocatori, mai energici si mai pregatiti sa va aparati ideile. Trebuie sa va folositi de surplusul de energie pentru a va face de lucru. Ar fi bine sa cautati o solutie pentru un castig consistent.

TAUR 21.04-21.05: Aveti tendinta sa va ascundeti in loc sa discutati cu cineva apropiat despre problemele care va framanta. Exista intotdeauna o solutie pe care insa va trebui sa o gasiti. Asa va veti mai linisti si treburile se asaza pe fagasul normal.

GEMENI 22.05-21.06: Planetele va aprind pasiunea pentru a explora mai mult lumea din jur si pentru a invata lucruri noi. Peste toate astea planeaza pericolul unei discutii aprinse cu un prieten apropiat. Mare atentie la tonul cu care va adresati!

RAC 22.06-21.07: Adevarata intrebare care va vine in minte este daca actiunile dumneavoastra va pot provoca probleme in viitor sau va vor ajuta? Este greu sa fortati atunci cand, de fapt, nu se intrevede nimic. Rabdarea va caracterizeaza, trebuie doar sa asteptati.

LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada destul de dificila, asa ca vi se recomanda sa eliminati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia si problemele societatii. Ganditi-va mai bine la cum puteti sa va imbunatatiti starea de sanatate.

FECIOARA 23.08-22.09: La orizont apare un litigiu privind o proprietate comuna, o mostenire sau ceva legat de o asigurare. Trebuie sa stiti clar ce doriti si daca sunteti pregatiti sa renuntati sau sa faceti un compromis. Nu puteti sa aveti chiar totul...

BALANTA 23.09-22.10: Dumneavoastra sunteti pacificatorii si vreti ca toata lumea sa fie fericita, dar in aceste zile sunteti cam nerabdatori. S-ar putea sa trebuiasca sa va confruntati cu cineva si o sa fiti socati sau raniti. Nu cautati singuri problemele!

SCORPION 23.10-21.11: Desi aveti suficiente idei ca sa imbunatatiti situatia existenta, este posibil sa fiti nevoiti sa le tineti secrete. Chiar daca faceti ceva cu cele mai bune intentii, puteti starni mania celor care nu va simpatizeaza. Fiti calmi cand actionati!

SAGETATOR 22.11-21.12: „Totul sau nimic” nu se aplica si in situatia actuala. Aceste zile nu sunt tocmai potrivite pentru a lua o decizie importanta. Lucrurile nu sunt la fel de alb-negru pe cat le vedeti dumneavoastra. Fiti inteligenti si nu trageti concluzii imediate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Pretuiti traditia si siguranta pe care v-o ofera familia. Aveti destule idei potrivite despre cum sa faceti cateva imbunatatiri la domiciliu. Amintiti-va care sunt obiectivele dumneavoastra si actionati la momentul potrivit.

VARSATOR 20.01-18.02: Cand sunteti provocati puteti deveni foarte incapatanati. Amanati cat puteti de mult discutiile aprinse cu fratii, vecinii si rudele. Incercati sa va relaxati si asteptati momentul potrivit pentru a lamuri situatia.

PESTI 19.02-20.03: In aceste zile ar trebui sa va preocupe doar propriile bunuri. Incercati doar sa le protejati si nu deveniti agresivi. Suna ca un ultimatum si sfatul nu trebuie ignorat. Exista riscul unei mari dispute financiare! Sursa: magazin.ro

national
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web